Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie J.J. te Hoven

Contactgegevens

Jan Hoven
Melkweg 19
1622 BA Hoorn
Tel. (0229) 21 49 45

Over ons

 


Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben Jan te Hoven.

Vanaf juli 1979 ben ik praktiserend genezer.  Sinds 1 november 1980 fulltime. Wat vliegt de tijd. Sinds 1 januari 2022
is VBAG de beroepsorganisatie waar ik ben aangesloten. De meeste leden van de VVET zijn van een eenpitter overgestapt naar een multidisciplinaire beroepsorganisatie.

Door scholing en bijscholing heb ik het niveau van HBO-natuurgeneeskundig therapeut kunnen bereiken. Ook ben ik in het bezit van het CPION- MBK diploma, Waarmee ik aan de PLATO eisen voldoe. Een vereiste om  voor vergoedingen door zorgverzekeraars  na 1 januari 2017 in aanmerking te komen. Maar bovenal om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

 

De gave van helder voelen, helderzien, de verrichte studie en natuurlijk de jarenlange ervaring zorgen er voor dat ik u optimaal kan begeleiden in uw gezondheidsproces.

De mensen die mij bezoeken hebben in de regel al een weg in het gezondheidscircuit bewandeld. Maar ik schroom er niet voor, om als het nodig is, u terug te verwijzen naar de reguliere gezondheidszorg of door te verwijzen naar een collega in de alternatieve gezondheidszorg, met een eventueel bijgeschaafde hulpvraag.

Hieronder wordt een van de mogelijkheden beschreven

Wat houdt een energetische behandeling of magnetiseren  in?                       

In ons energiesysteem ligt heel veel informatie opgeslagen zoals, onverwerkte ervaringen, verdriet, boosheid of angst. Als we dergelijke emoties langdurig met ons meedragen –bewust of onbewust-, dan zal dit de energiestroom steeds meer blokkeren. Het hele energieveld raakt uit balans, waardoor op den duur mogelijk is dat diverse lichamelijke, emotionele of psychische klachten kunnen ontstaan. Door het overbrengen van de energie wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd. Deze helende energie is op u persoonlijk afgestemd en gaat daarheen waar het voor u op dat moment nodig is, gaat naar die plaatsen die geblokkeerd zijn en heft deze blokkades op waardoor de klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Overtollige energie wordt verwijderd en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij kan stromen in uw lichaam. De energetische behandeling duurt ongeveer een half uur.

 

Ik ben aangesloten bij de VBAG ,geregistreerd bij RBCZ, ingeschreven bij de KvK (37152188).                              BTW nr. NL001279604.B59
 

Conform de Wet kwaliteit klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz) is elke zorgaanbieder verplicht zijn cliënten toegang te bieden tot een onafhankelijke klachtenfunctionaris. De onafhankelijke klachtenfunctionaris van VBAG is werkzaam bij Quasir. Quasir is het expertisecentrum voor klachtenmanagement in de zorg- en welzijnssector.

Als je er samen niet uitkomt kan je contact opnemen met de onafhankelijke klachtenfunctionaris van Quasir via email (bemiddeling@quasir.nl t.a.v. coördinator klachtenbemiddeling) of per telefoon 06 4844 5538.

De consultprijzen zijn per 1 januari 2022 met 1.85 % verhoogd.
Hierdoor bedraagt de consultprijs € 55,00
Een kort consult € 27,50

Ook in 2022 wordt het consult of een deel van het consult door de grote zorgverzekeraars vergoed, mits u een aanvullende verzekering heeft afgesloten. vraag bij uw verzekeringsmaatschappij, de juiste voorwaarden nog eens na.

Voor inlichting of het maken van een afspraak kunt u op werkdagen tussen 12.30 en 13.00 telefonisch contact opnemen            0229-214945 of een email sturen naar jjthoven@ziggo.nl

Ik wens een veel goede energie toe